Slett konto
Slett konto
Hvordan sletter jeg kontoen min?
Trykk på denne lenken eller gå til profilen din i appen. Du må være logget inn for å få tilgang til profilen.
- Trykk på Rediger profil (knappen nederst)
- Trykk på "Slett konto"
- Trykk på "Bekreft sletting"
Denne handlingen kan ikke angres og vil permanent slette alle data som er knyttet til kontoen. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp.
�pne profilen din