Slet konto
Slet konto
Hvordan sletter jeg min konto?
Tryk på dette link eller gå ind på din profil i app'en. Du skal være logget ind for at kunne få adgang til din profil.
- Tryk på Rediger profil (knap i bunden)
- Tryk på "Slet konto"
- Tryk på "Bekræft sletning"
Denne handling kan ikke fortrydes og vil permanent slette alle dine data, der er tilknyttet denne konto. Har du brug for hjælp så kontakt os endelig.
Åbn din profil